Shop alle soorten epoxy haarklemmen               - - - - ->

LED kaarsen

€ 17,95

LED kaarsen

€ 17,95

Led-kaars met bewegende vlam per 2 verpakt inc afstandbediening. Het leuke is je kan kaarsen branden op plekken waar het eigenlijk niet kan, b.v. onder een stolp in een buffetkast. Het is veilig geen brandgevaar en geen roet.

Alle kaarsen in huis zijn met 1 afstandsbediening te bedienen. Ondanks dat de kaarsen uit andere verpakkingen komen, ideaal dus!

Gebruiksaanwijzinging:

De kaarsen voorzichtig in de kandelaar plaatsen. Wij adviseren het rubbertje aan de onderkant van de kaars te verwijderen. De kaars niet doorduwen in een te smalle kandelaar. De onderkant voorzichtigdicht draaien.

cadeau nodig?

De Cadeau Bon

€ 10,00
cadeau nodig?

De Cadeau Bon

€ 10,00

Weet je niet wat je geven moet?

Dan is een cadeau bon altijd goed.

Je kan kiezen uit verschillende bedragen.

Ook is er de keuze voor een digitale bon of een fysieke bon. 

Een fysieke bon is tegen één euro op te sturen of zonder verzendkosten op te halen in Wilnis.

De digitale bon zal naar het aangegeven emailadres worden gestuurd om het eventueel zelf uit te printen.

Wat is epoxy?

Epoxy is een uitzonderlijk harde en taaie chemische kunsthars dat bestaat uit 2 componenten, deze 2 componenten meng je met elkaar in de juiste verhouding om de vloeistoffen uit te laten harden. Het verschilt van andere harssoorten, zoals polyester en vinylester, doordat het superieure eigenschappen heeft op het gebied van hechting en weerstand tegen chemicaliën, water etc. Epoxy hars ontstaat uit een chemische reactie tussen de 2 componenten. De chemische reactie die ontstaat is exothermisch, dat wil zeggen dat er warmte ontstaat bij het uitharden. Epoxy is het resultaat van de dwarsverbinding tussen de moleculen van de hars en de harder. De epoxy  die Loondesign gebruikt ruikt niet of nauwelijks. Uitgeharde epoxy is veilig voor mens, dier en plant.

Onze madeliefjes zijn van roestvrij staal en daarom waterproof en verkleuren niet. 

4.0 g

 

Zo als jij het wil!

Iets dat echt bij je past, sieraden en home decor helemaal aangepast op jouw stijl. Het komt natuurlijk voor dat je die ene oorbellen echt geweldig vindt, maar de tint blauw net niet je kleur is of je wil een paar met bladgoud. Dan kun je via ons personalisatie formulier een aanvraag doen, om te kijken of dat wat jij graag wil ook mogelijk is. Elk verzoek wordt bekeken binnen één werkdag en kan vaak al binnen drie werkdagen op de post gedaan worden. 

Ook zijn foto's een mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te maken.  Deze kunnen later gemaild worden of opgestuurd worden om in bijvoorbeeld een plateau of onderzetter te verwerken. 

Wil je meer dan één van het zelfde item, kan het zijn dat de levertijd iets langer is. Van elke product zijn niet even veel mallen beschikbaar. 

Vragen mag altijd!

Handgemaakte epoxy oorbellen veertjes

Licht van gewicht en ongeveer 5 cm lang (ringetje en hanger)

Elk paar is uniek en heeft zijn eigen karakter eigenschappen. 

Gladden glimmende finish. 

Extreem licht van gewicht en geschikt voor iedereen van alle leeftijden. 

Net als elk hangemaakt product heeft elk paar zijn eigen karakter eigenschappen en uniekheden.

Where shopping is always an option